About

Poptrash Productions bedenkt multi-platform concepten in de muziek industrie. Het doel is om over het hele land in verschillende genres feesten te organiseren waarbij het publiek centraal staat.  Los daarvan willen we via onze website en social media mensen op de hoogte houden van de leukste feesten, nieuwste concepten en artiestennieuws in muziek en kunst en ons hierin niet te beperken tot onze eigen concepten.

Oorspronkelijk begon Poptrash in Amsterdam als wekelijks feest in Melkweg. Het feest vulde de leegte tussen commercieel en underground – en met groot succes!
Op andere locaties in Nederland was Poptrash één van de eerste feesten die Bloghouse, Fidget en Electro voor een groot publiek speelde. In 2007 had het feest een eigen podium op DanceValley en Trash.com eveneens uit de koker van Poptrash, heeft in de Bitterzoet het eerste feest van Steve Aoki op Nederlandse bodem geboekt.

Met een neus voor kwaliteit is Poptrash voorloper in verschillende muziekstijlen en boekt het acts die internationaal in de scene door zijn gebroken. Om maar even een aantal acts te noemen: MSTRKRFT, Ethan Kath (Crystal Castles), Goose, Steve Aoki, Sinden, Guns n Bombs, Punks Jump Up, Waxdolls, D.I.M, Les Petit Pilous, I Am X, Princess Superstar, maar ook Nederlandse acts als Jeugd van Tegenwoordig, Lele, Aux Raus, Hit Me Tv, Mighty Fools, Krause, Melomanics en Malle Pietje en de Bimbo’s.

In samenwerking met Kid Goesting en zijn Blacklabel Records gaf Poptrash organisator Robert Smit het feest Hard in Flexbar, Samen met kunstenaarscollectief Vage Gasten stond Boom da Bass in Sugar Factory en bij Legacy Kids Club stonden Congorock, Motor, Malente en anderen in de DJ booth.

Robert Smit produceerde de afgelopen tijd muziek onder zijn alias Sick Boy, waarbij hij oa remixen en collabs had met Steve Aoki, Bryan Black (Black Asteroid/Motor), Stereoheroes, Dirty Disco Youth en Clockwork. Daarnaast hielp hij bij het programmeren van het Harderwijkse Lalaland Festival en Nachtbrakers met oa. Fukk Offf, Felix Cartal, Guerilla Speakerz, Rubix, Sound of Stereo, Nobody Beats The Drum, Krach en Baskerville.

Nu heeft hij een team van enthousiaste mensen uit diverse hoeken opgezet. Onder de vlag van Poptrash Productions worden feesten georganiseerd, muziekverslagen en interviews met artiesten, promotors en anderen gemaakt. Houd ze in de gaten via de website en social media kanalen.

Wij hebben er zin in!

 

 

Poptrash op The Box

 

Poptrash in de Bitterzoet

 

Lele bij Poptrash

Goose bij Poptrash


Poptrash Magneet Festival