clap website banner

CLAP

De beste House en Disco die je kan krijgen door DJ’s die weten wat ze doen.

Eljany
Eljany is éen van de beste Dj-ladies die Amsterdam te bieden heeft. Zelfs als ze draait lijkt het alsof ze gewoon in het publiek staat. Los gaat ze zeker! In club Nyx is ze synoniem voor party harder en ook hier laat ze je zien hoe te bewegen. Haar Nu disco sets zijn om te smullen.

Mix 3: Bourgie Bassline by Eljany on Mixcloud

Lupe
Lupe is een begrip in Amsterdam. Zijn eigen feest G.O.D is standaard bomvol. Als éen van de mensen die Italo terughaalde van de dood weet hij als geen ander wat er speelt. Zijn eigen Acid/Deep-House Eps laten de grond trillen. Als er iemand weet hoe het is om een feest echt te laten beginnen is het Lupe

Quinten 909
Éen van de grondleggers van het Clap feest, die ook nog eens het langlevende Blockparty feest in Club UP organiseert. Disco….Check…..Deep-House…..Check…..
Quinten 909 is simpelweg een begrip die elke plek waar Disco word gedraaid in Amsterdam wel heeft gezien en met succes de mensen flink laat zweten.

Sick Boy
Jarenlang stond Sick Boy bekend om zijn Banger sets. Zijn harde werk resulteerde onder andere in een samenwerking met Steve Aoki, remixen voor Clockwork, Stereoheroes, Motor en vele andere. Tijdens Clap gooit hij echter de muziek een hele andere kant op. Fijne House en Elektro tunes die ervoor zorgen dat het geen moment stil staat op de Dansvloer

Sick Boy’s Chill Mixtape by Sick_Boy on Mixcloud