Poptrash@winstonkingdom

Poptrash Deluxe @ Winston Kingdom 14-08-2014

Please try entering https://graph.facebook.com/731317253571280/photos?fields=source,link,name,images,album&limit=3 into your URL bar and seeing if the page loads.

Donderdag 14-08 was er weer een editie van Poptrash Deluxe. Danalyze en Nanne van der Linde trapte de avond af en betoverde iedereen met hun Singer/Songwriter klanken. Jesse & the muffins rockte ons vervolgens de nacht in waar de Poptrash DJ’s Doinysius en Sick boy het publiek naar verdere sferen bracht. Het was een avond om niet te vergeten !! Check alle foto’s op onze facebook. Tag en deel gerust! Tot de volgende keer !

Facebook API came back with a faulty result. You may be accessing an album you do not have permissions to access.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>